Guldendelle

Guldendelle

€ 6,75
Inclusief belasting
: Niet op voorraad

Gulden Delle is een heerlijk aperitiefbier. Zuur-zoet door een complex gistingsproces. Fruitig door gebruik te maken van het ongelooflijke parfum van vlierbloesems gecapteerd in zelfgemaakte vlierbloesemsiroop die op delicate wijze met het bier verenigd wordt. 

QTY :
Add to Wishlist

: Aperitiefbier
: Dranken Bieren Special

Gulden Delle is een heerlijk aperitiefbier. Zuur-zoet door een complex gistingsproces. Fruitig door gebruik te maken van het ongelooflijke parfum van vlierbloesems gecapteerd in zelfgemaakte vlierbloesemsiroop die op delicate wijze met het bier verenigd wordt. Met smaakevolutie, niet gefilterd en ongepasteuriseerd. Een ideale verfrissing op een warme zomerdag, of de uitstekende gezel bij de start van een maaltijd. Dit bier kan je beschouwen als de demi-sec van onze drie aperitiefbieren.

Inhoud:75cl

Vol.alc.: 8%

Aperitiefbier
Grade 
Stefaan Toegaert
02-03-2018

voor het aperitief

Bier als aperitief , ik was benieuwd <br /> zoals aangageven het beste schenken in een champagne glas en dat is ook zo<br /> geen doordeweeks biertje maar duidelijk een aperitief zoals een cava en dergelijke , zelf het vrouwtje die niet echt een bierdrinker is vond hem lekker

  • 1 out of 1 people found this review useful.

Write your review !

Relate products

Categorieën
Menu
Sluiten
Terug
Account
Sluiten