Smokin' Elder

Smokin' Elder

€ 6,75
Inclusief belasting

Ongefilterd strogeel blond bier met een typisch turfaroma, een stevige bitterheid afkomstig van een grote hoeveelheid Saaz hop en een frisse afdronk door het gebruik van jeneverbessen.

QTY :
Add to Wishlist

: Bier Blond
: Dranken Bieren

De Smokin’ Elder wordt exclusief ge­brouwen op vraag van en voor Dran­ken Jeroen. Jeroen is op hetzelfde moment gestart als de brouwerij, in 2008. Naast echte bierfanaten zijn Je­roen en zijn vader Rudy ook fervente whiskyliefhebbers. Tijdens één van de leveringen van de brouwerij aan de drankencentrale kwam dit ter sprake en ontstond het idee om een Whis­kybier te ontwikkelen, exclusief voor de drankencentrale. Na verscheidene proef- brouwsels en proeverijen viel de keuze op dit ongefilterd strogeel blond bier met een typisch turf-aro­ma, een stevige bitterheid afkomstig van een grote hoeveelheid Lublinhop en een frisse afdronk door het ge­bruik van jeneverbessen.

Allergenen: bevat gluten

Inhoud: 75cl

Vol.alc.: 8,5%

Bier Blond
Grade 
Stefaan Toegaert
02-04-2018

speciaal is de goeie omschrijving

aanvankelijk veel van verwacht , hou ook van whisky en iets van bitterheid , de naam is de perfecte omschrijving van de smaak en die is heel rokerig <br /> helaas voor mij iets te veel rooksmaak , heb dit bier gewoon als degustatie bier gedronken misschien in een ander kader kan hij wel beter overtuigen ?

Write your review !

Relate products

Categorieën
Menu
Sluiten
Terug
Account
Sluiten